Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Marie Åkerlund - 1 juni 2008 19:53



Hemma efter en helt härlig helg i Skutskär. Man har verkligen fått en försmak av sommaren, fick  tom ha långärmad och höghalsad tröja hela dagen idag pga solens strålar igår. Nepp ...har ingen rutin och bränner mig nästan varje år :o( trots solfaktor i ryggsäcken .


Helgen har haft många höjdpunkter:

1. Diva tog igår sin sista agilitypinne i agilityklass 1 JIIIPPEEEE och är numer uppflyttad till agilityklass 2

2.Charlie tog sin allra första hoppklasspinne i tvåan vi har kört flera nollade lopp förr men ALDRIG klarat en referenstid förr och tills idag blivit utan pinnar. . Hipp hipp hurra!!!

3. Katarina hade ordnat ett jättetrevligt knytkalas för alla ÖBK:are hos sin pappa som bor granne med Skutskärs Bk. Totalt var det 9 ekipage från klubben som tävlade. Vilket härligt gäng!!

4. Diva tog sin första pinne i Agilityklass 2 . Tjohoooo!!! Är faktiskt stolt över mig själv här oxå för jag vurpade omkul före A-hndret men lyckades sittande skicka upp Diva på hindret och fortsätta utan att vi drog på oss fel.Duktg matte!! :o)

Men det var absolut inte bara vi som gjort bra ifrån oss i helgen. Kan säga att alla från klubben gjort bra lopp som vi kan vara stolta över.


Marianne och Wilda som tog pinne igår och körde 2 lopp idag utan hinderfel.

Louise och Greta som kört dom flesta av helgens lopp utan hinderfel. Kerstin som fått en jättefin kontakt med Wilbur och visade upp ett jättefint hopplopp idag.

Kjell som idag körde ett agilitylopp med Mackan med ett SUPERFLYT tyvärr har inte Mackan förstått vikten med kontaktfält.Kjell har dessutom fått både SM pinne och SM nolla med Phoebe :o)

Katarina som körde ett jättefint hopplopp idag med Zero , kommer att bli ett härligt ekipage.

Mats som idag körde ett jättefint hopplopp med noll fel på hinder.

Tomas som fick sin första (men aboslut inte sista pinne  i hoppklass 1). Sist men absolut inte minst

Malin som kör i en alldelses egen liga :o) som idag vann ena klassen och kom tvåa i andra . Du är så duktig och en stor stor inspiratör och superhjälp för många av oss andra på klubben.Diva och jag är absolut dig ett stort TACK skyldig, ditt stöd uppmuntran och kanske framför allt kritik har gett oss MASSOR.

Så fort jag hinner kommer jag att lägga upp helgens filmade lopp , länkar kommer att ligga på Charlies och Divas respektive agilitysidor

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards