Alla inlägg den 28 mars 2008

Av Marie Åkerlund - 28 mars 2008 08:04

För några veckor sedan anmälde jag Diva och mig till en lydnadstvåa på Järfälla den 6 april. Vi har haft ett  l å n g t träningsuppehåll när det gäller lydanden , motivationen har svikigt och efter en rätt intensiv träningsperiod innan appellen i höstas så kände jag att jag behövde ett break.

För några veckor sen satte jag i alla fall igång träningen igen och blev påmind att Diva har lagt sig till med en hel del pip under träningen. Pipträningen har iofs gått rätt bra (när vi tränar själva) och hon har blivit betydligt tystare, men i onsdags när jag tränade tillsammans med min träningsgrupp och blev kommenderad var hon absolut inte tyst *suck*

Dessutom fick jag vetskap om att jag har lagt mig till med en hel del kroppshjälper igen *dubbelsuck*  så kontentan blir alltså...ingen tävling i april.

Även om jag är besviken så är jag också på något konstigt vis lättad :o) Jag tycker egentligen inte att det är speciellt kul att tävla lydnad utan ser lydnadstävlingen mer som ett kvitto på våran träning och ambitionen är att tävla så få gånger som möjligt :o) då är det ju att föredra att vara väl förberedd på tävlingen och Diva och jag saknar fortfarande ljudträning, uthållighetsträning och överträning och det fanns inte en chans att vi skulle göra en RIKTIGT BRA tävling  och det vill jag ju egentligen göra .


Ibland undrar jag för vems skull jag stressar ??!?! Hon är 4 år vi ska ju förhoppningsvis ha många roliga år framför oss. En stor anledning den här gången till min stress var att vår träningsgrupp ska åka upp till Kenth Svartberg i början av maj och jag ville inte åka upp dit och fortfarande träna för lkl 2 ...men hallå Marie ...är det verkligen rätt anledning till att tävla. Nej det tycker jag nog egentligen inte :o)  Dessutom behöver jag inte träna lkl2 jag kan träna lägre ...   *S*

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards